Hva er ASSP AntiSpam?

ASSP (Anti-Spam SMTP Proxy) er et av de kraftigste våpen som finnes
for å bekjempe SPAM. Dette systemet lærer hele tiden og blir bare
bedre etterhvert som det lærer seg bruksmønsteret til brukerne på
serveren og antall SPAM som kommer inn vil minske.
I tillegg er det svært liten sannsynlighet for at legitime e-poster blir
tatt for å være SPAM. Enhver mottaker som brukerne sender e-post
til blir automatisk lagt til hvitlisten på serveren slik at e-post fra dine
kontakter er sikret å bli levert.

OBS!!

I forbindelse ASSP er det viktig at alle benytter SMTP autentisering
når det sendes e-post.

I f.eks. MS Outlook finner du denne innstillingen i kontoinnstillinger og
'Flere innstillinger'. Her velger du fanen 'Server for utgående e-post' og
krysser av for at utgående server krever godkjenning, samt at det skal
benyttes samme innstillinger som for innkommende server.

I Thunderbird finner du dette under 'Utgående SMTP tjener'.
Her finner du 'Sikkerhet og autentisering' og krysser av for
'Brukernavn og passord' og legger inn samme brukernavn som for
innkommende e-post.