Hvordan hvitlister jeg avsendere?

Først og fremst:
Alle du sender e-post til blir automatisk hvitlistet i systemet.
Det gjør at e-poster fra dine kontakter som du har korrespondanse
med aldri vil bli flagget som spam etter du har sendt dem en e-post.

Dersom du opplever at e-post fra en avsender du ønsker å motta
e-post fra blir blokkert kan du hvitliste avsender ved å videresende
e-posten som vedlegg til assp-white@dittdomene.no.
Skift ut dittdomene.no med ditt eget domenenavn.

Alternativt kan du sende en epost til assp-white@dittdomene.no hvor
du legger e-postadressen du ønsker skal hvitlistes i emnefeltet.

Du kan også hvitliste hele adresseboken din ved å sende e-post til
assp-white@dittdomene.no og så legge hele adresseboken i BCC feltet.
Adressene i BCC feiltet vil ikke motta noen e-post, men adressene blir
lagt til din hvitliste.