Dersom du mistenker at en e-post er blitt blokkert kan du
logge på din cPanel konto og velge ASSP under gruppen
E-Mail. Til høyre for domenenavnet finner du knappen 'LOG'.
Ved å klikke på denne får du opp en liste over e-poster som
serveren har antatt er SPAM.

Du har her følgende valg/muligheter:

Klikk R hvis du ønsker å rapportere en gyldig e-post (ikke spammer).
Klikk S hvis du ønsker å lese meldingen som er tatt som spam.
Klikk I for å løslate/levere e-posten til din innboks.

Hvis du ikke har administrator rettigheter, og derfor ikke kan
logge på cPanel kontoen for domenet kan du gjøre følgende:

Dersom du benytter IMAP vil du ha tilgang på mappen 'spambox'.
Hvis du ikke ser denne blant mappene dine må du abbonere på den.
Vi anbefaler IMAP konto for å lese e-post slik at du også har tilgang til
mappen spambox direkte i din e-postklient.

Om du ikke benytter IMAP på din PC kan du logge på din webmail.
Da webmailklientene benytter IMAP vil du finne mappen 'spambox' der.