Du kan sende følgende kommandoer til ASSP via e-post.

assp-white@dittdomenenavn -- for å hvitliste en, eller flere, adresser.

Legg adressen du ønsker å hvitliste i emnet i e-posten.
Har du en hel liste med adresser du skal hvitliste legger du disse inn i BCC feltet.
Når du da sender eposten til assp-white vil ikke adressene i BCC feltet motta epost.
For å hvitliste alle e-postadresser på et domene sender du en e-post med
*@domenenavnet-du-vil-hvitliste i emnefeltet.

assp-notwhite@dittdomenenavn -- for å fjerne en adresse fra hvitlisten

F.eks. hvis du har ombestemt deg, eller har lagt til en adresse ved et uhell.
Du legger adressen i emnet i e-posten.

assp-spam@dittdomenenavn -- For å rapportere spam som har sluppet gjennom

Du videresender spam e-posten som vedlegg til denne adressen.

assp-notspam@dittdomenenavn -- Hvis du har mottatt en e-post merket feil som spam

Du videresender e-posten feilaktig merket som spam som vedlegg til denne adressen.

asspblock@dittdomenenavn - For å motta en liste over e-poster som ligger i karantene

Du vil da motta en liste over alle e-postene som ligger i karantene som spam.
Ved å klikke på en av e-postene som er listet opp kan du få den levert til din innboks,
eller hvitliste avsenderen.