Videresende all trafikk til SSL

Dersom du skal benytte et SSL sertifikat på ditt domene vil det ofte være ønskelig at all trafikk til domenet benytter SSL.
For å videresende alle henvendelser som ikke benytter SSL til adresser med SSL kan du gjøre dette i en .htaccess fil.
Du oppretter da en fil som heter .htaccess (punktum først og så htaccess)
I denne filen legger du inn følgende:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

Dersom du har problemer med å legge det til kan du kontakte kundeservice, så hjelper en av våre teknikere deg.