Hvorfor forsvinner e-post fra innboksen i webmail?

Dette skyldes at du har satt opp et annet e-post program som f.eks MS Outlook til å hente ned e-post
til din hjemme/kontor maskin. Når dette programmet henter din e-post fra serveren er standard
innstilling at den skal slette e-posten fra serveren. For å beholde en kopi på serveren slik at du også
kan lese din e-post i webmail må du endre innstillingene for henting av e-post.
I MS Outlook finner du denne innstillingen under "Flere innstillinger" - "Avansert" når du redigerer
e-post kontoer. Kryss av for å la det være en kopi av e-posten på serveren.