Ditt personvern er viktig for oss. Nedenfor finner du en oversikt over hvilken informasjon vi samler inn, samt hva denne informasjonen brukes til.

Din personlige infomasjon

Når du bestiller en av våre tjenester vil vi be deg om å legge inn din kontaktinformasjon for å kunne behandle din ordre. Dette vil inkludere navn, adresse, e-post adresse og betalingsinformasjon (Hvorvidt du ønsker å betale med Kort/PayPal eller faktura). Dersom du ber om hjelp fra våre teknikere kan det hende at du må gi ekstra informasjon for å kunne løse problemet som f.eks. operativsystem, nettleser, epost klient og andre verktøy du benytter for å nyttigjøre deg av tjenestene du kjøper. Når du besøker vårt nettsted vil vi lagre endel informasjon ved bruk av Google Analytics som hvor du befinner deg, versjon av nettleseren, ip adresse, skjermoppløsning, operativsystem, samt hvorvidt din nettleser støtter flash. Dette gjør vi slik at vi kan tilby våre besøkende en så god opplevelse som mulig på vårt nettsted. Vårt nettsted er beskyttet med Secure Sockets Layer (SSL) og er verifisert av GeoTrust. Dette forhindrer at uvedkommende kan avlytte kommunikasjonen, og kan bekreftes ved å se den grønne adresselinjen i nettleseren.

Hvordan din informasjon blir benyttet

Vi vil bruke din personlige informasjon på følgende måter:

- For faktura og betaling, og for å gi deg korrekt brukerstøtte.
- For å kontakte deg og opplyse om spesielle tilbud, generelle kunngjøringer samt andre nyheter og driftsmeldinger som er relevant for deg og ditt kundeforhold.

Vi vil ALDRI formidle/selge/bytte din personlige informasjon til noen utenforstående tredjepart.

Informasjonskapsler / Cookies

Informasjonskapsler er små filer som blir lagret på datamaskinens harddisk. Vi benytter informasjonskapsler til å innhente ikke-personlig informasjon fra online besøkende for å forbedre deres online opplevelse og tilrettelegge besøket deres på nettstedet.

Kommunikasjon til og fra oss

Når vi mottar en epost vil vi kun benytte epost adressen til å besvare henvendelsen med den informasjonen som det er ønske om. Slike adresser vil ikke bli benyttet til andre formål, og vil heller ikke bli formidlet til utenforstående.

Lenker til andre nettsteder

Dette nettstedet inneholder også noen lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for innholdet eller personvernet på disse nettstedene.